10 mar 2011

Cursos

La inscripció a tots els cursos segueix oberta, i des del Grup Promotor s’està treballant per poder oferir-los a preus populars. En el cas dels socis intentarem que puguin ser impartits de forma gratuïta. Farem tot el possible per oferir les millors condicions, però sempre en base als criteris de justícia social i d’intercanvi entre persones.

Curs de Dolçaina: s’està preparant una activitat de llarga durada que ja disposa del número mínim de persones, aportades pel professor que l’impartirà. Evidentment, el curs és per gent de totes les edats i nivells, i el període d’inscripcions segueix obert fins a nova ordre.

Curs de Fotografia: és una de les primeres propostes que va arribar al grup promotor de part d’un soci, i seguim fent feina per poder tancar les dates i els grups d’alumnes. Naturalment, el període d’inscripció també segueix obert a qualsevol persona interessada.

Curs de Teatre Infantil: el grup Promotor de l’Ateneu està treballant per contactar amb una possible docent d’aquest curs que també ens agradaria poder oferir al nostre espai del carrer Missió, 19. El vostre interès de ben segur que augmentarà les ganes de fer feina per tancar aquesta activitat.
Carrer

No hay comentarios:

Publicar un comentario