2 ene 2012

NOU ATAC A L’ATENEU POPULAR DE PALMA



El vespre del dia 30 de desembre l’Ateneu Popular de Palma va ser atacat de nou. Si bé fins ara havíem patit pintades i altres agressions menors, aquesta vegada els agressors han intentat rompre els vidres de la porta de l’entrada i del finestral que dona al carrer.

Davant aquesta nova agressió, des de l’Ateneu Popular de Palma volem fer les següents valoracions:

- Mentre els moviments populars i l’Esquerra Independentista de Mallorca pateixen la persecució i pressió policial amb més força que mai, la policia mai no ha fet res per aturar les agressions feixistes, ja siguin pintades al Casal Popular Voltor Negre, agressions a persones relacionades amb les moviments socials, a les acampades del 15M, o fins i tot una bomba fa uns anys a la seu de la CGT. Això mostra la permissivitat que el sistema atorga al feixisme i les seves agressions.

- Mentre el nou delegat de Govern espanyol, José María Rodríguez, i la policia no actuïn seran còmplices del feixisme i la violència. És vergonyós que la manifestació independentista de la Diada pateixi una pressió policial extrema i que en canvi els feixistes puguin atacar amb total impunitat als moviments populars de Palma i els seus espais.

- Finalment, anunciam que aquestes agressions no fan més que reafirmar-nos en la necessitat de construir espais de contrapoder popular, que s’oposin al sistema polític que governa la nostra ciutat i que tolera les agressions espanyolistes.




Ateneu Popular de Palma
Palma, 2 de gener de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario