26 jul 2011

Adhesió al manifest dels 9 de Palma

Des de l'Ateneu Popular de Palma volem expressar el nostre suport i solidaritat a totes les persones que seran jurtjades aquest divendres per haver assistit a la manifestació contra la corrupció del passat 20 de març de 2011.

En el marc del nostre ferm compromís a favor de la justícia social i els drets del nostre poble, com Ateneu ens volem adherir a la campanya per l'absolució dels 9 de Palma i la resta d'encausats en el sumari.

Volem recordar, a més, que entre els acusats i acusades pel Círculo Balear es troben els 9 de Palma. Tots són militants o exmilitants de Maulets, organització juvenil sòcia de l'Ateneu Popular de Palma. Per això, també volem fer arribar als nostres companys tot el nostre afecte i solidaritat!

Prou judicis polítics!
Absolució pels 9 de Palma i per tots els encausats!


Ateneu Popular de Palma



Manifest de suport als 9 de Palma

Manifest 9 de Palma


Dia 29 de Juliol de 2011, 9 joves, militants de Maulets, seran jutjats acusats d’amenaces i injúries per Jorge Campos, president de l’entitat Círculo Balear. Entenent que aquestes persones són víctimes d’una denúncia injusta i motivada per la voluntat que té l’extrema dreta de combatre al jovent mallorquí que s’organitza políticament, demanam la seva absolució, tenint en consideració els següents punts:


Pensam que els responsables dels incidents, en forma de crits, durant la manifestació contra la corrupció el 20 de març de 2010 foren els membres de l’esmentat Círculo Balear, que acudiren amb la intenció de provocar i interrompre una mobilització totalment pacífica. A més, reafirmam la importància de continuar la lluita contra la corrupció a totes les institucions, especialment entre les generacions més joves.

Consideram que aquest cas mostra una clara intenció de neutralitzar l’activitat dels i les joves independentistes de Maulets a Palma, i destapa fins a quin punt la policia espanyola realitza seguiments obeïnt criteris polítics i amb l’objectiu d’intimidar i de tenir controlats els moviments socials a Mallorca, especialment l’Esquerra Independentista.

Reivindicam el dret del jovent a organitzar-se i actuar políticament amb total llibertat, per damunt de pressions policials, judicials o provinents de l’extrema dreta, i a lluitar en defensa del territori, la llengua, els drets socials, etc. Així, entenem el moviment juvenil com una part vital per la resta de moviments socials de la nostra illa.


Per tot això, cridam a la societat civil a donar suport als 9 encausats i a aixecar una onada de solidaritat que aturi l’amenaça judicial que recau sobre ells.

Més informació: http://noudepalma.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario