29 dic 2010

El dinar popular de la Diada.

Benvolgudes companyes i companys,
Demà dijous, dia 30 de desembre, s’oferirà un dinar popular a l’Ateneu Popular de Palma organitzat per Endavant Mallorca i el Grup Promotor de l’Ateneu, amb motiu de la Diada Nacional de Mallorca. El dinar i la sobretaula serviran com a punt de trobada abans d’acudir a la històrica mobilització que es duu a terme pels carrers del centre de Palma.
El dinar serà a obert a tothom. El preu del menú per a socis i sòcies serà de 3 euros, i de 6 per a la resta. Es recomana a tothom comprar el tiquet durant el dia d’avui en els actes de la Diada, o bé reservar enviant un mail a ateneupopularpalma@gmail.com abans de demà a les12:00 hores, ja que segurament s’esgotaran els recursos disponibles. Vos passam la convocatòria:
DINAR POPULAR
Lloc: Ateneu Popular de Palma
Dia i Hora: dijous 30 de desembre a partir de les 14:00 hores

Organitzen: Endavant i Grup Promotor de l’Ateneu

Preu: 6 euros (3 euros per les sòcies i els socis)

Reserves: ateneupopularpalma@gmail.com (deixeu el vostre nom i telèfon mòbil)
**********************************************************

D’altra banda, recordar que, com molts de vosaltres vareu poder comprovar durant el berenar que es va celebrar el passat dia 18 de desembre, l’Ateneu Popular ja està gairebé llest per començar-hi a fer actes, tallers i activitats de tota mena.

Aquesta setmana, i en el marc de la Diada de Mallorca, el col·lectiu independentista juvenil Maulets ha ofert una xerrada antirrepressiva, a través de la qual s’ha donat a conèixer el cas dels 5 de Palma davant un considerable volum de públic.

Passada la Diada, a partir del mes de gener, des del Grup Promotor ens comprometen a començar a treballar en l’elaboració d’un calendari per poder anar informant a totes les sòcies de forma periòdica, regular i amb antelació sobre totes les activitats que es desenvolupin a l’Ateneu Popular de Palma.


Ens veiem a l’Ateneu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario