28 dic 2010

Inauguració.

Degut a les vacances i feina pre diada 2010, encara no havíem pogut penjar la crònica del berenar-presentació de l'Ateneu. Ara mateix anem a resoldre-ho. Bones festes a tothom, us esperem per la diada.



Crònica

I, finalment, comencem a caminar. Amb aquestes paraules resumíem l’acte d’inauguració de l’Ateneu Popular de Palma, que tingué lloc l’horabaixa del passat dissabte al local del carrer de la Missió.
  Fou una jornada d’obertura carregada de simbolisme, ja que encara queda molta feina per endavant de la mà de l’assemblea gestora i les sòcies i socis que, fins ara, hi han volgut  col·laborar activament.
  Devers una cinquantena de persones, sòcies i amics, van voler ser presents a trobada de portes ofertes i en la qual vàrem gaudir de bons vins, millor companyia i les cançons amb les que ens obsequià el grup, que ben amablement accedí a participar: Just a game.
  Comentaris de sorpresa però també crítiques constructives, marcaren les converses dels múltiples assistents. Sense dubte, la il·lusió es podia palpar en l’ambient.
  Així doncs, gràcies a totes i tots per la vostra assistència, per la paciència amb les obres i per la confiança dipositada en aquest projecte en construcció que pretén, com ja sabeu, ser un espai on debatre postures i visions alternatives al sistema, des d’on desenvolupar la nostra lluita diària, i, en definitiva, un espai on aprendre i donar via lliure a idees, propostes i pensaments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario