16 dic 2010

Benvolguts i benvolgudes,

En primer lloc agrair, de forma molt especial i sincera, el suport i els ànims que ens esteu brindant tos els socis i sòcies i, també, totes les persones que vos esteu interessant pel projecte.  L’Ateneu Popular de Palma ja és a punt d’obrir les portes.

Aquest dissabte 18 de desembre s’inaugurarà l’espai del carrer Missió número 19 amb un berenar popular i música en directe... totes hi esteu convidades!

El local ja comença a estar en condicions. Per això, després de dues setmanes de fer-hi obres, pintar-lo i començar a moblar-lo, des del Grup Promotor hem decidit organitzar la primera jornada de portes obertes a l’Ateneu Popular de Palma.

La inauguració estarà amenitzada per un concert de Justagame, amb versions acústiques de la nostra música a càrrec de la Joana i en Gori. A més, es servirà un berenar gratuït per tothom qui vulgui gaudir de la visita en companyia i bon ambient. Tot plegat, començarà a partir de les sis de l’horabaixa.

A banda d’anunciar-vos aquesta primera inauguració, volem recordar-vos que des del Grup Promotor seguim treballant per deixar l’espai a punt per totes les activitats i projectes que s’hi han de desenvolupar. Per això, vos convoquem  a participar, si teniu temps i ganes, en les jornades de feina  que es duen a terme durant la setmana.  

A més, vos convidem a dur mobles, eines o qualsevol tipus de material que pugui ser útil pel projecte i ja no necessiteu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario